INIKAH KERJA ANAK GADIS SABAH DI KUALA LUMPUR!


Saya terbaca kandungan blog Encik Mazidul Akmal Sidik bertarikh 12 November 2009 mengenai gambar wanita Malaysia yang hampir-hampir berbogel sambil mencuci motor.

Akhir artikel beliau menceritakan wanita berkenaan kebanyakannya datang dari negeri ini!

Apa pendapat sahabat di luar sana? Sudah tidak ada lagikah kerja yang lebih halal berbanding kerja tayang body ini!

Semoga tiada muslimah Sabah yang terlibat.

Maklumat Lanjut klik di sini: http://mazidulakmal.blogspot.com/2009/11/gadis-dan-motosikal.html

4 comments on “INIKAH KERJA ANAK GADIS SABAH DI KUALA LUMPUR!

  1. merweka sebenarnya ingin mencari kepuasan diri dan jiwa….jika seseorang 2 tdk mempunyai pengetahuan ttg agama,sdh ttu dia akn terjerumus di lembah hina…

  2. sekiranya dari negeri ini sekalipun,ttp kita kena lihat status warganegara mereka, ntah2 orang yang dah jd pemastautin di sabah ni dan berpeluang untuk mencari kerja di semenanjung

  3. kalau tengok muka , macam bukan etnik sabah perempuan yang terlibat itu , entah2 tu pilipin , suluk atau entah2 bangsa mendatang yang lain ..

    dalam laporan cuma seorang ja melayu , lain2 dari sabah ..mungkin dorang check dokumen , harap2 tiada dusun dalam tu , tapi memang bikin malu sabah , penganjur mengaku bertanggungjawab tapi cerita lain lepas itu tiada ..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s