LAGI-LAGI PELACUR SABAH DI SEBERANG


Lagi-lagi pelacur, barah masyarakat yang tiada penghujungnya.

Memalukan! begitu luasnya bumi sabah kita ini, masih ada yang mencari rezeki yang KOMFOM tiada halalnya.

Dimana silapnya, sehingga satu dozen anak gadis kita jadi pelacur di lembah Kelang sana.

Makumat lanjut sila layari laman ini:  blog Encik Mazidul Akmal Sidik.

3 comments on “LAGI-LAGI PELACUR SABAH DI SEBERANG

  1. sangat ramai budak sabah perempuan jadi pelacur disana bah , cuma ia tidak disensasikan , bagi mereka yang nampak atau tahu kerja si’anu’ memang tahu punya ..

    cuma bila dorang balik kampung , pandai berlakon ..pura2 jadi orang baik , depan family , abang kakak memang nampak baik ,

    ada sebabnya kenapa berlaku begitu , apapun kunci pada semuanya dalah hati sendiri ..tanya hati sendiri mau jawab

  2. Mo salahkan siapa dalam hal ini..entahla budak2 zaman sekarang. mo mengejar kekayaan sangat.. sampai mcm ne la kerja yang dilakukan..

    sangat memalukan.. semoga diri terhindar drpd semua ini..

  3. ahahaha…remaja skrg hnya fikir kan dunia nie jer bha….tunang aku sdri pun pelacur klu kmu nk tau…nma dia nurfazilah.bin ismail..atau pgglan ila..skrg dia ada dsbla bank ocbc…gaya stret…kesabaran ku sda ilang…skrg aku tk lgi bertunang dgn perampuan mcm tu lgi…lgi teruk dia terlibat perbuangan anak nie….semoga tuhan tunjuk kan dia kejalan yg bener 1hari nti….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s