MELAWAT DEWAN SRI LIBARAN, SANDAKAN


Dewan Libaran Sandakan

Seawal jam 7.30 pagi, bersama dengan sahabat Tuan Haji Sotimin Sarun, Tuan Haji Hassan Wahab dan Ustaz Abdul Rahman Haji Talipuddin bertolak ke Sandakan menaiki pesawat Boieng 737.

Tujuannya untuk menyertai lawatan ke Dewan Sri Libaran dan seterusnya mesyuarat Jawatankuasa Pelaksana Majlis Tilawah Al-Quran Peringkat Negeri yang dijangkan diadakan pada 29 April 2010.

Dewan yang cantik ini mampu menampung seramai 2000 orang dalam satu-satu masa. Malah menjadi tumpuan kerana hanya beberapa meter sahaja dengan jarak rumah kediaman Ketua Menteri Sabah.

Selepas mesyuarat kami berempat ke restoran yang terletak di kawasan Sim-Sim. Sim-Sim memang terkenal dengan keenakan ikan panggang.

Ini merupakan kali kedua saya ke lokasi ini sejak 2007, dimana ketika itu Daerah Sandakan merupakan tuan rumah Majlis Sambutan Maulidur Rasul SAW.

Selesai menunaikan tanggungjawab..

2 comments on “MELAWAT DEWAN SRI LIBARAN, SANDAKAN

  1. Salam
    Nampak sedap ya gambar ikan panggang. Oh ya tuan maulana blog ..saya persilakan tuan ambil copy award di laman saya ya etuzaWarna kehidupan. Klik ja etuza tu keluarlah blog saya. tahniah

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s