PROGRAM SATU KOMUNITI SATU JPJ (SKSJ) DAERAH TELUPID


20140722_10175920140722_101754

Alhamdulillah, pagi ini pengerusikan mesyuarat untuk persediaan Majlis Perasmian Penutupan Program Satu Komuniti Satu JPJ (SKSJ) Peringkat Daerah Telupid. Program ini inysaAllah akan diadakan apa 16 Ogos 2014 bertempat di Dewan Serbaguna Pekan Telupid.

Program ini antara pengisiannya adalah penyerahan Lesen Memandu ‘P’ Motosikal B2 kepada belia-beliawanis yanng telah mengikuti latihan praktikal menunggang motosikal  sekitar bulan feb hingga jun baru-baru ini.

Selain itu beberapa pengisian lain antaranya, acara gotong royong, sukaneka, perlawanan persahabatan bola sepak dan badminton masing-masing pada 14 dan 15 Ogos nanti. Lokasinya di Dewan Institut Perhutanan Sabah Telupid dan Padang Pekan Telupid.

Sebelah malam pada 15 Ogos pula acara jamuan hari raya yang dihoskan oleh JPJ Sandakan dan akan dihadiri oleh YB Datuk Seri Michael Asang, Pembantu Menteri Kewangan Sabah.

Program penutupan pula akan disempurnakan perasmiannya oleh YB Datuk Seri Ronald Kiandee, Timbalan Yang dipertua Dewan Rakyat Malaysia merangkap Ahli Parlimen Beluran.

Kita mengharapkan kehadiran orang ramai pada program berkenaan.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s